FITCAMP - WORKSHOP

EN VIRKELIG DÅRLIG START – ER OGSÅ EN START

shit-kicker

Vi har taget hul på 2018 – og for mit vedkomne startede året ekstremt sørgeligt.

Det fik mig til at tænke lidt over det med at starte på noget nyt.

Jeg går ikke så ofte i gang med nye ting. Mest fordi jeg har erfaret at min begejstring sjældent holder ret længe. Jeg tænker til gengæld på at starte nye projekter mindst én gang om dagen – hver dag, og selvom jeg er blevet “klogere” (eller en anelse mere realistisk) med alderen, så sker det dog alligevel at jeg forsøger mig med en ny vane og/eller et projekt af en eller anden slags.

Jeg elsker at komme godt igang. Det tænker jeg at de fleste gør. Så der er jeg nok ikke så anderledes end alle andre. Jeg synes desværre ikke det sker så ofte som jeg ønsker det. Der er jeg sgu nok heller ikke så anderledes and alle andre. Vi starter alle sammen på nye “ting” hele livet igennem (forhåbentligt). Det kan være nye træningsvaner, kostvaner, tænkemåder, andre daglige vaner, nyt job, ny uddannelse eller hvad som helst faktisk, men at starte … det kommer vi sjældent udenom.

Det er næsten altid en smule ubehageligt. Måske er det bare fordi det er anderledes og uvant for os. Jeg ved det ikke.

Nu er et årsskifte jo ikke nødvendigvis en ny start – men det føles alligevel sådan – jeg synes bare der er noget ved at vende et blad og skrive d. 1/1. Det lugter af en ny start. Selvom jeg ikke havde nogle deciderede nytårsfortsætter, så var der alligevel nogle ting i mit liv som jeg gerne vil “finpudse” og forbedre i det nye år. Så jeg så iver og entusiasme frem til at det søsætte 2018 på den bedst mulige måde. Skæbnen havde dog en anden plan for mig og mit nye år…

Min sørgelig start på 2018

På årets sidste dag begyndte jeg at mærke en let hovedpine komme snigende. Jeg havde en super hyggelig aften med min kæreste, og vi var ude og fejre det nye år på en lækker restaurant. Og ja, vi drak også et par cocktails. Ikke noget vildt. Faktisk ret langt fra. Alligevel eskalerede min hovedpine de følgende dage, og den 2. januar lå jeg hele dagen for nedrullede gardiner og forsøgte at sove så meget som det overhovedet var muligt. Bare for at slippe for den ulidelige hovedpine. Det er meget muligt jeg klynker. Men det var fucking nedtur. Jeg er vant til smerte af forskellig slags, men dette er dog det mest ubehagelige.

Det blev naturligvis (og heldigvis) bedre de næste par dage og jeg var tilbage på fuld styrke inden weekenden.

Der var en del arbejde og diverse andre gøremål jeg godt ville have ordnet i de første par dage af 2018 – men det blev ikke til noget som helst, og tværtimod var jeg pludselig godt og grundigt bagud med alle mine gøremål. Det var ærligt talt ikke lige den drømmestart på året som jeg havde planlagt og håbet på. Tværtimod.

Lort sker!

Det var selvfølgelig en pisse ærgelig start på et nyt år. Men lort sker! Sådan er det bare, så jeg måtte samle mig selv op og komme ind i kampen igen. Sådan en lorte-start skal ikke have lov at sætte tonen for 2018. Ikke på vilkår. Min pointe er at lort sker hele tiden og vi kan ikke gøre andet end at skrue bissen på og komme videre med plan-B, hvis vi ikke stadig kan gå med plan-A. En dårlig start er stadig en start – og vi kommer ikke uden om. Så det er bare med at trække lortestøvlerne på – og spark noet’ l-o-r-t.

PUT ON YOUR SHIT KICKERS – AND KICK SOME SHIT

  • Kongecitat fra gode gamle House Of Pain, og det skal helt klart være mit motto for 2018.

Håber du kom bedre fra start end undertegnede ;D

Godt nytår // STYRK.NU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FITCAMP - WORKSHOP