Aktiv ferie på kanariske øer

De bedste boxershorts [punktum]

img_9339Tak til HUGO. BOSS

– ps. dette er ikke et sponsoreret indlæg. Det er udelukkende ment som et godt tip. Selvom det formentligt kun er til gavn for ca. 50% af befolkningen.

Det virker som en lille ubetydelig detalje. Men the devil is in the detail som man siger. Når man træner ofte lægger man pludselig meget mærke til de små detaljer ved alt hvad man træner i.

Man(d) kommer til at svede. Også steder man har knapt så meget lyst til svede. Jeg har egentligt ikke et problem med sved. Sved er sådan set fint nok. Vi er jo til træning – ikke til Gallafest. Men når det er sagt, så er det virkelig rart med åndbart, solidt og komfortabelt tøj, især når det skal sidde så tæt på kroppen.

microfiber FTW – Modellen hedder ENERGY, og er lavet i strækbart microfiber (85% Polyamide, 15% Elastane). De her boxershorts er klart mine favoritter. Jeg har brugt dem til stort set alle former for træning. Styrke, løb og alt derimellem. De er bare super behagelige, og holder faktisk også godt.

Jeg betaler som nævnt fuld pris for mine boxers – men jeg gør det (stort set) med glæde. Selvom de er en smule dyre (249,- pr. stk.) – og det er selvfølgelig et betydeligt minus, men jeg har selv en tre-fire par, som jeg kan skifte lidt imellem, og på trods af prisen er det er penge givet godt ud.

PS. De kan selvfølgelig også bruges til andet træning.

God træning.

//STYRK.NU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiv ferie på kanariske øer