Breaking2 - Det umulige Marathon!?

Aktiv ferie på kanariske øer

img_0296

 

 

 

For Martin og jeg selv er det efterhånden blevet en fast tradition. Hvert forår pakker vi træningstøj, løbesko og en god vandfast solcreme og hopper på charterflyet til Lanzarote. Den endelige destinationen hedder Club La Santa.

Hvis du lige som mig er glad for sport og generel fysisk aktivitet er Club La Santa et sandt mekka for voksne legebørn. Der er et utal af muligheder for at bevæge sig på alle tænkelige (og utænkelige) måder, og hvis man ikke lige er i gear? Så kan man selvfølgelig bare læne sig tilbage og koble fra ved poolen.

SKAL MAN NU OGSÅ TRÆNE HELE SIN FERIE?

Næææ, ikke hvis du ikke har lyst. Jeg træner næsten hver dag herhjemme, så jeg kunne sagtens tage en uges ferie uden at det ville betyde noget for min “form”. Sagen er bare den, at når jeg træner herhjemme så er det ikke af nød, men af lyst. Og faktisk havde jeg gerne brugt endnu mere tid på at træne hvis jeg havde mere tid i døgnet. Derfor nyder jeg virkeligt at jeg bare kan vågne stille og roligt op og så beslutte mig for om jeg har lyst til at svømme, løbe, løfte, cykle, spille badminton, dyrke yoga og hvad jeg ellers kan finde på at kaste mig ud i når jeg er på Club La Santa (CLS). Jeg kan lave lige så meget, eller lige så lidt jeg har lyst til uden nogle former for tidsbegrænsning. Det eneste jeg skal når jeg er dernede er at mærke efter hvad min krop og hoved har lyst til.

Aktiv ferie er ikke nødvendig vis rigtigt for alle, og jeg nyder da også ferier med lidt mere “ro på”. Men omvendt bliver jeg hurtigt rastløs, og især hvis jeg ikke får rørt mig lidt på en eller anden måde.

Ferier som denne er perfekte for mig fordi jeg får stresset af, brugt min krop tilstrækkeligt så jeg rent faktisk kan sove tungt og slappe rigtigt af i alle de timer jeg trods alt ikke er aktiv. For ja selvfølgelig bruger vi også en hel del tid ved poolen, eller bare ligger og stener lidt på værelset om aftenen eller i de tidlige morgentimer.

CLS, og Lanzarote er ikke en kulturel højborg, eller et land med mange smukke attraktioner. Det er faktisk perfekt i denne kontekst, for så behøver man ikke tænke så meget på hvad man “burde” have set og oplevet. Godt nok syntes jeg personligt at øen er rigtig flot på sin egen golde, lava-ørken-agtige måde, hvilket jeg har nydt på mine cykelture rundt på øen.

Jeg elsker mine “aktive” ferier, og denne forårs-ferie tradition er helt sikkert kommet for at blive.
img_0287 img_0279 img_0252 img_0193 img_0103 img_0096 img_0082 img_0047

4 kommentarer

 • anemette

  Tak for din svar.
  hvor kan man bestille sådan en ferie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • styrknu

   https://www.clublasanta.com/en/booking

   Her kan du se de forskellige lejlighedstyper. Det kommer selvfølgelig meget an på behov og budget osv.
   Prøv evt. at ringe og tag en snak med dem. De har en dansk booking service. Jeg har indsat info herunder. 🙂
   God søndag aften.
   Kh Toke

   Danmark
   Club La Santa A/S, Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund
   Tel.: +45 76 500 400
   E-mail: info@clublasanta.dk

   Telefontid: Mandag til fredag: 9.00 – 17.00 og søndag: 10.00 – 15.00

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anemette

  lækkert!
  hvor meget koster sådan en ferie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • styrknu

   Hej Ane mette,
   Det ligger mellem 5000 og 7000 alt efter lejlighedstype, dato osv.
   Stort set alle aktiviteter er inkluderet i prisen, men så er der selvfølgelig lidt mad osv. oveni, men det kan man selv styre.
   Det er en god idé at bestille i god tid, hvis man ved hvornår man gerne vil afsted, da der bliver relativt hurtigt udsolgt.:)

   Vh Toke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaking2 - Det umulige Marathon!?