Hva' så...

Breaking2 – Det umulige Marathon!?

breaking2

Det bliver en spændende weekend. I hvert fald hvis du er fascineret af vores menneskelige potentiale. Nike har samlet en lille og yderst eksklusiv gruppe af verdens bedste løbere der skal forsøge at løbe et marathon på under 2 timer. Tiden på 2 timer er en monumental barriere, og muligvis den største i sportens historie. Der er naturligvis gået flere års forberedelse forud for weekendens forsøg på at bryde igennem 2-timers grænsen, så det bliver næsten med sikkerhed en historisk weekend, uanset om det lykkedes eller ej.

Personligt er jeg ret faktisk ret skeptisk. Jeg tror simpelt hen der er for mange faktorer der skal gå op i højere enhed, og uden at noget som helst må gå galt, men af samme grund er jeg simpelt hen også super spændt! Og hvis det ikke lykkedes vil det stadig være interessant at se hvor tæt på de kan komme.

Den nuværende rekord er 2:02:57 – og at skære hele tre minutter af denne rekordtid bliver en udfordring gigantiske dimensioner, selv for verdens bedste løbere under perfekte forhold. Samtlige løbere skal løbe op til deres absolut bedste, og så lige en god del ekstra.

SAVE THE DATE

Nike sender løberene afsted i morgen Lørdag d. 6 maj 5:45 på den legendariske Formel 1 bane i Monza i Italien.

Hvis du ikke vil gå glip af forsøget skal du tidligt op i morgen, men du kan da få en lille reminder/morgenvækning fra nike her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hva' så...