ÈN ULYKKE KOMMER SJÆLDENT ALENE

Hva’ så…

skaermbillede-2017-04-12-kl-19-00-30

Tiden går uhyggeligt hurtigt, og jeg har desværre ikke fundet meget tid til at skrive her på bloggen. Mine prioriteter har været studie, arbejde, træning og sociale engagementer. Nogenlunde i den rækkefølge. 🙂 Men nu er der dømt påskeferie, og hermed lidt tid til at vende tilbage med en lille status.

Modvind… 

Jeg kæmper med en del skavanker for tiden. Det hører desværre med til at aktivt liv, men det gør det jo ikke mindre frustrerende. Lige for tiden døjer jeg med svære lændesmerter, formentligt pga. lidt overbelastning. Det kommer af en gammel skade, og er bare noget der blusser lidt op et par gange om året. Heldigvis går det som regel over i løbet af nogle uger. Derudover døjer jeg stadig med smerter i nakken, som er noget mere irriterende da det ikke er noget jeg har døjet med før og er noget der er blevet hængende i over en måned nu. Sidst men ikke mindst er jeg stadig ved at komme mig over den forstuvede ankel for nogle uger siden – så alt i alt er mine træningsrutiner mildest talt i strid modvind.

“The Grind Don’t Stop”

Det er selvfølgelig fornuftigt at restituere og lade kroppen komme til hægterne, men på den anden side dur det heller ikke at gå helt i stå. Lige nu handler det om damage-control. Så jeg stopper aldrig helt. Jeg har skruet noget ned for intensiteten og visse øvelser undgår jeg næsten helt. Løb er desværre også lidt svært da foden stadig ikke er helt god. Spinningcyklen er kommet i brug igen for at få lidt gang i kredsløbet, og så kan jeg stadig lave en del af min styrketræning. Det er dog hovedsaligt overkropstræning, men det gør ikke så meget for lige nu glæder jeg mig bare over det jeg rent faktisk kan.

God påske! 🙂

//STYRK.NU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÈN ULYKKE KOMMER SJÆLDENT ALENE