LØBEPROGRAM: TEMPO-TRAPPE

ÈN ULYKKE KOMMER SJÆLDENT ALENE

sprained-ankle

Vi har alle de der dage hvor ting bare går galt. Idag var det min tur. Først kommer jeg lidt for sent op. Ikke verdens største tragedie. Det var egentligt fint nok, for jeg skulle bare nå lidt træning inden arbejde, jeg kom ud af døren og nåede alligevel en halv times tid. Resten af mit program for idag vidste jeg at jeg kunne nå senere på dagen. Bedst som jeg er godt igang med min morgentræning knækker kablet i mit kabel træk (jeg sidder på knæ under maskinen) og den “dejligt” tunge metal-dims der holder grebet på kablet suser lige ned i hovedet på mig. :/ … Fair nok – shit happens. Jeg er heldigvis tykpandet.

Senere på dagen er min studiegruppe og jeg selv ude og besøge en folkeskole, og i børnenes pause  skal jeg selvfølgelig med ud og spille lidt bold. Fodbold er bestemt ikke et talent jeg kan skrive på mit cv. Skæbnen (eller min eklatante mangel på bold-skills) vil selvfølgelig at jeg træder skævt ned på foden med hele min vægt og forvrider min ankel godt og grundigt. Det er langt fra første gang i mit liv. Det er pænt træls hver eneste gang, men heldigvis laaang tid siden sidst.

Jeg var ellers lige kommet helt på toppen efter min sygdom i forrige uge. Ordet typisk springer frem på tungen. Men sådan er livet. En lang serie af benspænd, og uanset hvor meget vi prøver at blive på benene falder vi af og til fladt på trynen.

Det skal sgu ikke stoppe mig!!

Jeg træner normalt hver dag – eller rettere 5-6 dage om ugen. Dette ankel-uheld bliver selvsagt en udfordring. Men jeg har tyvstjålet et motto fra Leonardo Davinci:

Hvis man ikke kan hvad man vil. Så må man ville det man kan.

Med overnævnte citat i mængde, så må jeg jo stramme tøjlerne og træne det jeg kan. Det bliver helt sikkert en hel del overkrops- og coretræning i de næste uges tid (eller to) indtil anklen bliver bedre igen. Heldigvis plejer jeg at have held med at få styr på mine skader relativt hurtigt. Så forhåbentligt kan jeg få gang i stængerne igen inden kræfterne begynder at gå i den forkerte retning.

Håber jeres dag har været lidt heldigere end min. 😉

God træning // STYRK.NU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØBEPROGRAM: TEMPO-TRAPPE