MIIEGO AL3+ TRÅDLØSE HØRETELEFONER

BACK ON TRACK

back-on-track

Jeg er heldigvis meget sjældent syg. Jeg hader at være syg. Der er få ting jeg hader så meget som det. Desværre er der ingen regler uden undtagelser. Sidste uge gik jeg godt og grundigt ned med flaget. Jeg skal spare jer for yderligere selvmedlidenhed og sygdomsdetaljer, men der er sket en hel del siden sidst. Især har jeg lyst til at nævne et par “projekter”…

En vegetar-challenge gik i vasken…

Jeg syntes det er sjovt at eksperimentere med min krop. Både mht. træning og kost. Derfor havde jeg indvilliget i en lille vegetar-challenge. Hele marts måned som vegetar. Det gik rigtig fint den første uges tid, men efter 3 dages virkelig ubehagelig sygdom, uden nogen form for appetit – kastede jeg håndklædet i ringen. Min sygdom havde formentligt ikke noget med mit vegetar-projekt at gøre, men det er selvfølgelig altid lidt hårdt for kroppen at lægge sine vaner drastisk om fra den ene dag til den anden, uanset om det gælder træning eller kost. Det kan være jeg tager den challenge op igen en anden god gang, men det blev ikke lige denne måned.

#STORSTØRRESTYRK – uge 10

Det var den første uge siden jeg startede hvor jeg ikke nåede 5 eller flere træninger om ugen. Men på trods af min sygdom fik jeg slæbt mig op og igen om fredagen hvor jeg begyndte af få det bedre, så jeg nåede alligevel 3 dage (fredag, lørdag og søndag). Så er jeg ligesom tilbage. Kroppen har været lidt medtaget, men jeg satser på at være tilbage på fuldt blus igen i løbet af ugen, når det sidste sygdom er uden af kroppen. Min vægt og fedtprocent virker umiddelbart meget stabilt, men jeg laver en mere grundig update om 2 uger når jeg runder det 1. kvartal af mit styrkeprojekt.

BACK ON TRACK

Den eneste gode ved at være syg. Er at man lægger mærke til hvor fedt det føles ikke at være syg. Det lyder måske banalt, men for rigtig mange mennesker er det bestemt ikke hverdag. Så det glæder jeg mig bare over imens jeg prøver at indhente noget af alt det “papir-/kontor-/blog osv. jeg ikke kunne sidste uge. GAME ON

God aften… //STYRK.NU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIIEGO AL3+ TRÅDLØSE HØRETELEFONER