TRÆK STIKKET UD

ASICS FuzeX RUSH

img_8807

ASICS FuzeX RUSH er en del af ASICS nye Urban Pack linje. Udstyr der er specielt designet til løbeturene i byen.

Selvom jeg elsker at løbe (og være) ude i naturen så er virkeligheden i en travl hverdag bare lidt en anden. Det er desværre ikke så ofte jeg får transporteret mig ud af byen. Men jeg skal jo passe min træning, inklusivt mine løbeture. Derfor må jeg snøre skoene og tage ud på eventyr rundt omkring i byen. Når jeg løber ude så løber jeg lidt opportunistisk. Det vil egentligt bare sige at jeg løber hvor jeg kan. 🙂

Sidste år fik jeg maaaange kilometer rundt om søerne. Jeg syntes stadig det er dejligt sted at løbe (når der ikke er for mange mennesker) men det bliver også lige lovligt ensformigt i længden. Hvis jeg løber i forbindelse med mit arbejde (på Gothersgade) løber gerne omkring langelinie og kastellet. Det er afvekslende, smukt og lidt væk fra den værste by-os.

 

img_8731

Kastellet i er en lille oase af historie midt i byen. TIP: Undgå turist-sæsonen, eller stå meget tidligt op 😉

Lidt om FuzeX RUSH

Sålerne er lavet af ASICS helt nye materiale FuzeGEL, som er en fusion af en et superlet skum-materiale og ASICS’ Gel. Det gør skoen både let og stabil nok til både de korte, og lidt længere løbeture på byens asfalt. Skoen har en rigtig god respons på underlaget og føles derfor hurtig og “fast” i afsættet. Jeg får lyst til at kalde det en “sjov og ballade”-sko 😉

Skoens overdel er lavet af et behageligt meshmateriale som også er med til at holde skoens vægt nede i den lave ende af skalaen. På vores breddegrader er det også relevant at nævne 3M-kvalitetsreflekserne, især denne tid af året.

img_8798The looks

Personligt (som jeg nok har nævnt før) så er jeg ret glad for gråtonerne. Nogle syntes måske det er lidt kedeligt, men det holder ligesom altid, og passer til det meste – hvis man går op i den slags. Generelt syntes jeg faktisk rigtig godt om designet. Enkelt, men lækkert.

PS – ASICS lavede sidste år en af de fedeste reklamer jeg har set længe! Check den ud her.

#SPONSORERET   

God træning, og husk… STYRK.NU 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆK STIKKET UD