Lækkert træningstøj fra Peak Performance

TRÆK STIKKET UD

pull_the_plug

Denne weekend havde jeg et mindre mentalt udfald. En dag hvor jeg pludselig fik lidt for meget er verden omkring mig. Det fik mig til at tænke lidt. Sommetider må jeg bare trække stikket ud og få ro i hovedet.

Livet er hektisk. Det er jeg forholdvis sikker på at de fleste af os kan skrive under på.

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det er bare en ting. I mit eget liv har jeg altid rigtig meget “på min tallerken”. Men selvom jeg altid har lidt for meget at se til, er en lille smule bagud og mere eller mindre desperat forsøger at komme i bund med min to-do liste, så føler jeg mig egentligt meget sjældent stresset. Det syntes jeg i hvert fald ikke selv. Jeg har ikke kun travlt med arbejde, studie og træning. Jeg vælger også at prioritere mine venskaber, og jeg hygger mig altid i mine gode venners selskab. Tid med vennerne er selvfølgelig en slags afslapning, men det er stadig en masse input og interaktion, og noget der tager tid.

JEG ELSKER MIN MIG-TID

Jeg et ret stort behov for mig-tid. Jeg ved ikke om mit behov er mere eller mindre end normalt, men det er helt klart noget der betyder rigtig meget for mig. Min omverden kræver energi, hvilket egentligt er fint, men nogle gange bliver det lidt for meget, og jeg bliver nødt til at trække stikket ud. Jeg tror faktisk bare det er min egen måde at undgå at få mere alvorligt stress. Som regel er det bare en dags tid, nogle gange bare en aften, og sjælden gang i mellem måske en hel weekend. Men jeg bliver nødt til at respektere det. Jeg skal ikke rigtig noget særligt. Jeg skal bare være alene – som i helt alene. Kunne jeg zappe mig selv ud på en øde ø, gerne uden mobildækning ville jeg være lykkelig. Det er desværre sjældent en mulighed, så jeg må nøjes med at barrikadere mig på mit værelse.

For at være helt ærlig – så elsker jeg mit eget selskab. Misforstå mig ej. Jeg elsker også andres selskab, og føler mig oprigtig beæret over at jeg have så mange søde og gode mennesker i mit liv. Sagen er måske den, at hvis jeg ikke brugte nok tid på mig selv, ville jeg ikke have energi og overskud til andre. Med andre ord må jeg først og fremmest være der for mig selv, for også at kunne være noget for andre.

“One – is the magic number”

Har det overhovedet noget med træning at gøre? Weeeeeell – både og! Måske ikke direkte. Men hvis du have succes med træning, kost, sunde vaner osv. osv. så er en af de vigtigste forudsætninger, at du har et vist mentalt overskud, og i hvert fald ikke går rundt og er unødigt stresset.

Så husk at passe på dig selv, og // STYRK.NU ;D

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert træningstøj fra Peak Performance