SÆT OG REPS - 1. Del

STORSTØRRESTYRK – UGE 6

wallpaper-stay-strong-by-luhsmile-on-deviantart

Så gik der lige sgu lige et par uger mere… Livet går hurtigt og jeg har mildt sagt meget om ørene.

Så denne opdatering bliver dejlig kort.

 • Jeg holdt min træning 5-6 gange om ugen.
 • Vægten er ret stabil omkring 76 kg.
 • Kroppen føles ok – dog lidt mør… Det er en relativ høj volumen for min gamle krop. Så efter 4-5 dage i træk – trænger jeg til en lang hviiiiledag. Min nye rettelse bliver at indføre hviledag lidt oftere; 3-1-3-1-… etc. – dvs. 3 dage med styrketræning – så 1 hviledag osv.
 • Søvnen er desværre IKKE optimal… Det er helt klart min achilles hæl – så dette er mit primære fokusområde de kommende måneder. Mange (de fleste) dage rammer jeg kun 5-6 timer, og det er bare ikke nok. Så her må jeg sgu lige stramme op.

Som en lille fun-fact – så ramte jeg en ny top vægt i mandags på knap 79 kg x) … Men det var dog dagen efter SuperBowl – så det var efter 0 timers søvn og hel nat med sodavand, burger og kaffe i kroppen. Det siger bare lidt om hvor meget man egentligt kan svinge på én enkelt dag. Nu er jeg tilbage omkring de -76 kg. Muskelmasse og fedt% lader også til at ligge nogenlunde stabilt (ifølge den InBody bio-impedansmåler jeg bruger), men jeg må nok tilføje at “folk” omkring mig mener at mine kilo sidder en hel del anderledes end sidste år. Jeg prøver at forholde mig så neutral som muligt. Til gengæld kan jeg mærke at jeg konstant bliver en lille smule stærkere for hver måned. Godt nok går det langsomt – men det går dog fremad, så det er jo rart mærke.

God Weekend! – Styrk.Nu 😀

 

 

2 kommentarer

 • Jeg er virkelig begyndt at holde fokus på søvn. Så for ikke at gøre det for besværligt, har jeg købt en tracker (fitbit) og prøver at ligge i sengen kl. 22, 5 dage om ugen. Så kan jeg roligt følge på mit fitbit om jeg bliver bedre til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • styrknu

   Hej Mads, det lyder rigtig fornuftigt… Tror vi er mange der ville have gavn af at optimere lidt på det punkt. 🙂
   Det er smart med en tracker, så man kan følge med i om man rent faktisk når at få sovet de timer man gerne vil have. Jeg er lige begyndt at bruge en tilsvarende funktion på iPhone, som følger med i (og afslører) mine sengetider. 😛
   Vh Toke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆT OG REPS - 1. Del