STORSTØRRESTYRK - UGE 3

TOP-SMARTE VITAMINER FRA TAKEDAILY

SPONSORERET 

img_8172

Kender i det; når man hører om en idé, og tænker hvorfor faen’ har jeg ikke selv tænkt på det. Sådan havde jeg det da jeg første gang læste om TakeDaily.

Personligt er jeg r*v dårlig til at huske de mange små vaner/ting vi formentligt burde huske at gøre hver dag, som f.eks. at bruge tandtråd, checke (alle) mine mail-indbakker, og blandt de mange ting jeg skal huske hver dag, er selvfølgelig at spise mine vitaminer. For selvom jeg arbejder med  næsten dagligt opfordrer mine klienter til at huske netop det, er jeg i virkeligheden ikke selv super god til at huske dem hver dag. Jeg er jo totalt normal (bilder jeg mig ind) og bestemt ikke meget bedre end alle andre. I mit hektiske liv har jeg det med at glemme nogle småting en gang imellem. Lidt for ofte, ville nogle måske mene. Jeg er selvfølgelig uenig – og hæfter mig ved de 100-vis af andre ting jeg så tilgengæld husker 😉

Selv de små daglige rutiner kan være vanskelige at få etableret og holde fast ved. Og hvis jeg skal huske noget hver dag (der ikke er enten træning, studie eller arbejde) – så skal det ikke bare være nemt – det skal være åndssvagt nemt. Og det skal helst tage så lidt tid, energi og tankevirksomhed som overhovedet muligt. Der er simpelthen for meget andet der også skal passes ind i min dag.

LET OG ENKELT

Folkene bag TakeDaily har fået en genial idé, og det er i virkeligheden super enkelt. Du går ind på deres hjemmeside, svare på nogle enkle spørgsmål om dine daglige vaner – det tager kun få
minutter. Derefter udvælger TakeDaily præcis de vitaminer og tilskud som du har behov for. Det hele bliver fint samlet i en pakke som bliver leveret lige til døren. Det er sgu ret genialt. Dine vitaminer er endda samlet i en nydelig pakke og delt op i små dagsportioner.

Jeg er egentligt ikke ukritisk forbruger af kosttilskud og vitaminer, og jeg syntes som udgangspunkt at man først og fremmest skal huske at spise sundt og varieret. Men når det er sagt så kan der være nogle ting vi med fordel kan føje til vores normale kost (som ikke altid er optimal – heller ikke for mig). Det ene udelukker jo ikke det andet. Jeg benytter selv forskellige tilskud i forskellige perioder af mit liv. Netop fordi jeg presser og stresser min krop forholdsvis meget på daglig basis, så vil jeg gerne sørge for at min krop får alt hvad den skal bruge for at fungere optimalt.SÅDAN VIRKER DET FOR MIG

Da jeg selv tog TakeDaily-testen fandt de frem til at jeg havde behov for lidt ekstra

  • Multi Vitamin D+
  • Premium Omega-3 Fiskeolie
  • Joint, Bone & Muscle kosttilskud (indeholder bl.a. magnesium, calcium, kalium og lidt ekstra C og D vitaminer.)

Det var faktisk præcis hvad jeg i selv havde gættet på at jeg havde brug for – og jeg da også tog som tilskud (når jeg ellers huskede det). Derfor var jeg egentlig ret glad og tryg ved at TakeDaily-resultatet rent faktisk identificerede og matchede mine reelle behov.

Jeg er pænt glad for lette løsninger – især dem der holder. Jeg er helt sikker på at det her koncept holder. At huske at købe og spise dine nødvendige vitaminer og kosttilskud, lyder på papiret simpelt og let. Men det kan reelt være ret svært huske 360 dage om året. Med TakeDaily får du hele molevitten skræddersyet til dine behov og leveret til døren, hver måned, til en rigtig fornuftig pris. Så bliver det sgu ikke meget nemmere.

Hvis du er tvivl om hvad du reelt har brug for kan du endda få gratis professionel rådgivning på hjemmesiden. Det er en ret god service er have til rådighed.

PRØV DET SELV – TIL HALV PRIS

Hvis du også syntes det lyder sindssygt smart og/eller er bare er ligeså glemsom som mig. Så kan du idag og de næste 2 dage hoppe ind på TakeDaily.dk og bruge rabatkoden STYRKNU50 så får du endda første levering til halv pris! – skynd dig 🙂

img_8191img_8193

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORSTØRRESTYRK - UGE 3