TRÆNING: NÅR GRIMT ER GODT

STORSTØRRESTYRK – UGE 3

keep-going

Så er 3. uge in the books. Mit hold i nakken er i bedring, men stadigt pænt træls. Det generer mig heldigvis ikke så meget i min træning, og slet ikke nok til at afholde mig fra det. Det blev til 5 dage i denne uge. Ville gerne have trænet igår(søndag). Men efter en pænt fugtig julefrokost lørdag lå jeg totalt brak i sengen – hele søndagen. Det er godt nok meget sjældent jeg tager den slags ture. Jeg hader at have det SÅ dårligt, og jeg prøver som regel (med held) at holde lidt igen. Men denne lørdag stak “lidt” af… Shit happens. Så fik jeg da en ekstra “hviledag”.

Der kommer en update igen næste uge, og derfra bliver det hveranden uge. Fremover bliver det bare det gode gamle grind. Træning dag ind … og dag ud. Vedholdenhed er nøglen, som det jo er med så meget andet også.

Denne uge er godt nok eksamens-uge, men jeg satser på at få alle træninger sat ind alligevel. Det er ikke den sværeste eksamen, så forventer at have tid/overskud nok til at få passet min træning.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆNING: NÅR GRIMT ER GODT