AFHÆNGIG AF TRÆNING?

#STORSTØRRESTYRK – UGE 2

murphys-law

Så kom jeg igennem uge 2. Murphy’s lov melder sig på banen med det samme.

Det er lidt for sandt – lidt for ofte, og det skulle kun tage en enkelt uge før jeg begyndte at ramme de første forhindringer. I løbet af tirsdagen begyndte jeg at få ondt i nakken. Onsdag vågner jeg op med et modbydeligt hold i nakken. Jeg forsøger at træne lidt alligevel, men måtte opgive det. Jeg gør hvad jeg kan for at få styr på nakken, men den har tilsyneladende tænkt sig at blive hængende et stykke tid. Jeg giver derfor kroppen ro resten af onsdagen og torsdag tog jeg en god lang sveder på spinningcyklen for at holde mig lidt i gang.

Fredag begynder nakken at blive en anelse bedre, og jeg kunne så småt tage fat på styrketræningen igen. Denne uge blev det til 4 fornuftige træninger; mandag, fredag, lørdag og søndag. Det var ikke helt efter planen, men under omstændighederne fint nok.

Jeg tænker det kunne være sjovt at følge lidt med i min udvikling. Tallene siger selvfølgelig ikke alt, men den giver et fingerpeg om hvordan min vægt og fedtprocent udvikler sig.

skaermbillede-2017-01-16-kl-23-34-35

Vægt og fedt% har ligget rimelig stabilt siden slut november.

PS. Du kan fremover følge hashtagget #storstørrestyrk på instagram. Der kommer til at ligge diverse billeder af mit projekt og træningsøvelser. 🙂

//STYRK.NU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFHÆNGIG AF TRÆNING?