UNDERVERDEN

#STORSTØRRESTYRK – UGE 1

img_7818

Som jeg har været inde på tidligere her på bloggen, så er mit eget ‘projekt’ for 2017 at se hvad der sker med min krop i løbet af et helt år med styrketræning. Jeg har ikke nogle konkrete mål ift. vægt eller styrke – hovedsaligt fordi det er ekstremt svært at komme med konkrete og realistiske bud. Målet er meget simpelt… træn så meget som muligt – 90% fokus på styrketræningen (en smule løb for hyggens skyld), spise fornuftigt (selvfølgeligt), og så ellers se hvad der sker med kroppen. Jeg gør det af ren og skær nysgerrighed, og fordi jeg godt kan lide at træne og eksperimentere med min krop.

UGE 1

Mit ‘produktionsmål’ mål er 6 træninger om ugen, og den holdt her i uge 1. Så langt – så godt. Jeg tager stadig på i vægt (hvilket jeg har gjort siden september, da jeg stoppede min triathlon træning). Men ikke kun i muskler – desværre. 😜 Jeg vil forsøge at holde min kalorieindtag i balance, så jeg ikke øger min fedt% mere end højest nødvendigt. Derfor forventer jeg at min vægt vil stabilisere sig relativt snart. Men nu må vi se. Første uge er ‘in the books’ som man siger, og jeg holder jer naturligvis opdateret. 💪👍

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDERVERDEN