2016 STATUS

FÅR DU MERE TID I 2017?

time-wallpaper

Hvis ikke… Så kan du måske få mere kontrol over din sparsomme tid?

Ligesom mange andre – tænker jeg meget over hvilke potentielle nytårsfortsæt jeg kunne lave for mig selv når jeg hopper ind i nyt år. I år er jeg dog ikke kommet frem til noget særligt der skal ændres. Intet er perfekt, og især ikke i mit liv, men sådan er der sgu nok flere af os der har det. Der selvfølgelig noget jeg gerne vil rette lidt op på, men det er noget som har bokset med i lang tid.

Apropos tid, så er det netop tiden der mit største issue. Hvordan bruger jeg bedst den tid jeg har? Hvornår har jeg det egentligt bedst? Hvornår gør jeg det jeg skal (og bør) gøre? Hvornår gør jeg bare det jeg har lyst til? og hvornår gør jeg absolut ingen af delene?

Min måde at bruge tiden på er faktisk noget jeg tænker over hver eneste dag. De seneste år er jeg godt nok blevet noget bedre til at takle det, så det ikke går mig alt for meget på i min hverdag, men det er stadigt min klart største udfordring ift. at have en god og velfungerende hverdag.

Jeg syntes ikke jeg har helt kontrol over min tid – der er en konstant overflod projekter med arbejde, skole, venner, træning, bloggen her osv. – problemet ligger blot i at det hele er noget der betyder rigtig meget for mig, så jeg VIL det HELE. Faktum er desværre at det er f*ckin’ svært når der er kun er sølle 24 timer i døgnet.

DET HANDLER IKKE OM TID – MEN PRIORITETER

Tiden er som den er – vi har alle den samme tid. Uanset hvem vi er og hvad vi laver. Men vi prioriterer tiden meget forskelligt, og sidste enden handler det måske “bare” om at stå ved de prioriteter vi har valgt at have i vores liv. Det er altid et personligt valg i sidste ende -Forleden så jeg en TED TALK som fik mig til at tænke over mine tids-dillemaer på en ny måde. Dette indlæg er egentligt blot en anbefaling. Gør dig selv en tjeneste: se denne video – måske før du lægger dig fast på et nytårsfortsæt som kræver mere af din tid. Tid du måske ikke lige ved hvor du ellers skal finde.

Hav et godt 2017

//STYRK.NU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 STATUS