MÆND I TIGHTS?

STYRK.NU I FINT SELSKAB – THEBLOKE.DK

skaermbillede-2016-11-26-kl-22-01-46

Dette blev sgu en spænende uge for mig. thebloke.dk er nu officielt online. Her har Bloggers Delight fået samlet en masse cool blogs… af mænd og for mænd. Jeg er rigtig stolt over at være kommet i selskab med disse cool gutter der lige som mig selv blogger om deres liv og interesser. Jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke kender vildt mange mænd der jævnligt læser blogs, men det håber jeg vi kan få lavet lidt om på. Blandt andet med dette initiativ.

Blogs har deres fordele og deres ulemper… Jeg ser det som en slags peer to peer information. Det er råt og uredigeret. Vi står ikke til ansvar over for nogen eller noget – på godt og ondt. Så man må tage det for hvad det er. Ord og billeder fra os til jer – uden filter.

Brug dem når det passer dig. Du checker bare ind og følger dem (og det) du har interesse for, lige præcis når du har lyst og tid. Jeg er rimelig sikker på at jeg taler på alles vegne hvis jeg hævder at vi kun skriver på disse blogs for læsernes skyld. Vi skriver for at dele vores tanker, erfaringer og opdagelser om vores forskellige liv og interesser.

Check de forskellige blogs på THEBLOKE.DK

GOD SØNDAG // STYRK.NU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND I TIGHTS?