GRIB KUGLERNE... RIGTIGT

MÆND I TIGHTS?

img_6717En ny beklædnings-trend vinder stille og roligt frem. Jeg synes at have observeret den både der hvor jeg selv træner og flere andre steder jeg kommer rundt i mit virke som træner.

Mænd er så småt begyndt at træne i tights. Det er måske ikke så nyt eller sært, men det er ikke kun til løbetræning eller lignende aktiviteter hvor det er helt naturligt, eller i hvert fald meget normalt at være iklædt de helt stramme benklæder. Jeg taler om mænd der træner ganske almindelig fitness/styrketræning. I tights.

Jeg kan lige så godt krybe til korset… jeg er selv blevet en af disse fjollede mænd i tights. Og det er sgu lidt sært. For bare et nogle måneder siden syntes jeg selv det var pænt fjollet at rende rundt i tights når der tilsyneladende ikke var en rigtig god grund til det.

Hvis jeg skal være helt ærlig så syntes jeg at det var rimelig grænseoverskridende de første par gange jeg kun trænede i tights. For selvom jeg har både cyklet og løbet rundt i tights i utallige timer igennem mange år, så brød jeg mig egentligt ikke så godt om kun at have tights på i såkaldt “almindelige” situationer. I min løbetræning var der ligesom en gyldig undskyldning, og en hel del praktiske grunde. Jeg kan faktisk ikke huske hvorfor jeg besluttede mig for at prøve at styrketræne i mine løbetights, men det gjorde jeg altså. Og jeg måtte bare erkende (og modvilligt indrømme) at det var en sand fornøjelse. Der var adskillige grunde til jeg hurtigt blev fan. Det er både komfortabelt og praktisk at mine shorts ikke “flagre” rundt når jeg laver øvelser der ikke er helt almindelige opretstående og øvelser udenfor de mere normale bevægeudslag. Jeg syntes især det er det er praktisk ved øvelser som benløft, håndstand og andre lignende hvor benene kommer opad. Man slipper også for at rette på de lange løse ben inden man skal ned i en deeeejlig dyb squat.

Det lyder måske nok pænt latterligt og ret ligegyldigt – og det er det givet vis også. Men når man træner hver dag bliver det hurtigt til ret maaange timer – og så er det er bare nogle gange de bitte små ting der kan komme til at betyde en hel del.

Jeg kan (og vil) ikke gøre mig klog på om det er pænt og/eller acceptabelt. Det rager mig ærligt talt ikke rigtigt. Hvis jeg kan li’ det – så gør jeg det. Så må andre jo om at dømme den slags. Modepolitiet skal jo også have noget at lave 😉

NB! Tights er stramme… deraf navnet. Hængerøv i tights er ikke specielt kønt. Jeg er egentligt ligeglad – just saying ;D

GOD TRÆNING – tights or not…

//STYRK.NU

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRIB KUGLERNE... RIGTIGT