Kom ned i gear med mit favorit 'cool down' musik

Under Armour – Charged Bandit 2

ua-charged-bandit-2-3

Denne lækre lille blå sag landede tilfældigvis i min “indbakke” for nyligt. Under Armour har opdateret deres ældre løbesko Bandit, som nu hedder… wait for it… Bandit 2.

Jeg er ret begejstret for den opdaterede version, som har et lettere “hurtigere” look end dens forgænger. Selvom UA ikke er så kendte for deres løbesko (endnu) gør det dem bestemt ikke dårligere. Charged Bandit 2 er en super fin all-round løbesko. Overdelen er tynd og “stofligende” som man ser på mange nyere løbesko, men er faktisk ikke lavet af stof og er derfor stadig stabil og bedre til at holde foden på plads i skoen. Sålen er UA’s Charged foam og giver rigtig god stødabsorbering på lidt længere ture. Af andre lækre detaljer kan nævnes en forstærket hælkappe og rigeligt gummi under sålen som giver mere holdbarhed og vejgreb (sidstnævnte bliver især vigtigt i de kommende måneder hvis man stadig løber ude).

Det lidt nørdede … 

Det er en neutral sko, med et hældrop på 12,6mm. Vægten er rigtig fornuftig på ca. 275g (for en str. 42) som er stort set lige midt i feltet. Bemærk at størrelserne er en anelse i den lille ende, ligesom Nike. Beregn 0,5 nummer større end de fleste andre brands. HUSK at pasform er afgørende for løbesko så prøv dem så vidt muligt inden du beslutter dig.

Alt i alt en cool-lookin’ all-round løbesko, og jeg kan helt klart anbefale den til de fleste “almindelige” motionsløbere, uden meget specifikke krav.

God tur 🙂

//Styrk.NU

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom ned i gear med mit favorit 'cool down' musik