Mine ynglings 4:4 Intervaller

NY BOOTCAMP

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 21.46.07Har du brug at komme i form efter en lang sommerferie? læs her!

Der er sket rigtig meget nyt i mit liv på seneste. Både personligt og professionelt. Det betyder blandt andet andet at jeg er ved at stable en spritny ‘bootcamp’ på benene. Denne gang har jeg allieret mig med en ny samarbejdspartner. Den super seje og søde Joanna Scharlett Jørgensen.

imageVi har selvfølgelig bestræbt os på at lave et helt unikt forløb af højeste kvalitet. Vi vil lære dig en masse om fornuftig sund kost, aktiv livsstil og en masse sjov og effektiv træning af hele kroppen.

Hvem henvender vi os til

Bootcamp forløbet henvender sig til alle der gerne vil lære mere om sund kost og effektiv og alsidig træning. Hvis du har et ønske om at tabe dig, vil du naturligvis få en masse tips og vejledning til sundt og holdbart vægttab. Selvom du ikke ønsker vægttab vil du naturligvis stadig få glæde af at få styrket kroppen og komme i mærkbart bedre form allerede i løbet af de 8 uger forløbet varer. Selvom forløbet “kun” strækker sig over de 8 uger er det vores hensigt, at du efter forløbet, vil have en masse ny viden og inspiration til et sundt og aktivt liv i en stærk og velfungerende krop. Du får naturligvis en også masse råd og vejledning til både kost og træning undervejs i forløbet. Alt sammen noget der vil hjælpe dig til indarbejde og holde fast i dine gode vaner.

Hvornår

Bootcampen starter Søndag d. 11/9 -16 og forløber over 2 måneder. Reelt vil det blive 9 uger da vi har indlagt en pause i efterårsferien (uge 42). Vi starter ud med et foredrag på ca. 4 timer om sund kost, træning og livsstil. Derefter vil der være 2 ugentlige træninger i 8 uger. Afslutningsvis gør vi status med fysiske test samt gode råd til at fastholde de sunde vaner fremover. Dette forventer vi tager ca. 4 timer.

Der vil være et morgen og et eftermiddags hold som begge træner hhv. mandag og onsdag morgen og eftermiddag.

September
Mandag d.12 – Første træning (1,5 time)
Onsdag d.14
Mandag d. 19
Onsdag d. 21
Mandag d. 26  – Kontrol vejning (kom 15 minutter før)
Onsdag d. 28
Oktober
Mandag d. 3
Onsdag d. 5
Mandag d. 10 – Kontrol vejning (kom 15 minutter før)
Onsdag d. 12
Mandag d. 24
Onsdag d. 26
Mandag d. 31
November
Onsdag d. 2
Mandag d. 7
Onsdag d. 9
Søndag d. 13 / – Sidste træning 1,5 time

Hvor

Bootcamp træningen kommer til at foregå meget centralt ved Nyhavn i indre københavn tæt på Kgs. Nytorv metro. Træningen foregår i et mindre privat træningslokale lige ud til Nyhavn. Dette sikre en super hyggelig og tryg atmosfære.

Pris

Forløbet koster 650o,- alt er inkluderet. Det vil dog også være muligt at dele betalingen op i to rater på hhv. 3500,- ved tilmelding, og 3000,- efter de første 4 uger.

Tilmelding 

Vi kan kontaktes på hhv. toke@styrk.nu eller joanna.scharlett@hotmail.com – men INDEN du melder dig til bør du lige læse det med småt grundigt igennem. 😀

Har du andre eller yderligere spørgsmål er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på overstående.

“Det med småt”

Tilmeldingen er bindende for hele forløbet, da vi ikke efterfølgende kan fylde din plads igen. Din plads på holdet er først endeligt sikret når vi har modtaget betaling for den første rate. Vi vil selvfølgelig gøre alt for guide dig godt igennem træning og kost men deltagelse er på eget ansvar og vi kan ikke refundere betaling for hele eller dele af bootcampen, selvom forløbet afbrydes før tid. Det er derfor vigtigt at du er skadesfri inden påbegyndelse af forløbet. Er du i tvivl om du kan gennemføre et sådan forløb er du meget velkommen til at kontakte mig på overstående mail, med henblik på en samtale om mulighederne for deltagelse.

For at få det fulde udbytte af vores bootcamp bør du bestræbe dig på at deltage på samtlige træninger så vidt muligt. Husk at kigge skemaet (længere oppe i indlægget) grundigt igennem og jævnfør med egen kalender så du ikke gå glip af din træning. 😉

Vi forventer du tager ansvar for egen læring og træning. Gode resultater kommer kun med gode indsatser. Vi vil naturligvis hjælpe dig hele vejen igennem med al vores erfaring og ekspertise, og gøre alt hvad der er muligt for at sørger for at du når dine målsætninger.

Joanna og jeg glæder os meget til høre fra dig – og måske endda hjælpe dig til endelig at komme i lige præcis den form du går og drømmer om.

Venlig Hilsen

Toke & Joanna

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine ynglings 4:4 Intervaller