KMD Ironman 70.3 - Kronborg - dagen før dagen!

#NTCdk – Summer Challenge

HealthySkinnyBitch_Desktop-005Vind træning med Nike, Healthy Skinny Bitch og Styrk.nu

Så blev det endelig sommer! Og hvis du har fulgt lidt med på min insta’ har du måske bemærket at der har været noget nyt i under opsejling.

Sara HealthySkinnyBitch og jeg har været så heldige, at få lov at præsentere Nikes nye træningskoncept, med træningsappen; Nike+ Training Club (NTC).

Flere af jer kender måske allerede de eksisterende træningsapp’s fra Nike, Nike+ Run Club, til løb, og Nike+ Training Club, til træning. Og så noget helt nyt, henvender træningsappen NTC sig nu også til fyre. Personligt syntes jeg, det er super fedt at gutterne er blevet inkluderet i denne nye version, som selvfølgelig kan meget mere end den gamle version.

Med den nye version kan du nu vælge mellem 100+ workouts sat sammen af Nikes top-atleter, deres master trainers og deres coaches. Du kan også lave dine helt egne personlige workouts, skræddersyet netop til dit niveau og dine mål, og som en rigtig lækker feature kan app?en endda også tage højde for dine andre aktiviteter som f.eks. løbeture.

Alt dette fejre vi selvfølgelig med den fedeste sommer-challenge, hvor du kan vinde en plads på vores eksklusive VIP NTC træningsevent.

Opnå din bedste sommerform i år!   

Om sommeren ændrer vores hverdag sig ofte på mange måder. Men det bør ikke komme i vejen for din træning. I hvert fald ikke i år, 2016 skal være anderledes. Så uanset om du skal ligge på langs i Løkken, rocke ud på Roskilde, eller ‘restituere’ på den franske riviera, så skal formen holdes ved lige. Det er ikke altid nemt, hvis man ikke er i sine vante omgivelser med det lokale træningscenter rundt om hjørnet. Dette er altså ikke er nogen gyldig undskyldning. Og nu har du så SLET ikke nogen undskyldning.

Med NTC appens re-launch, kan du altid finde en workout der matcher dit behov med gode billeder og videoer af øvelserne. Som nævnt er der masser af forskellige workouts af forskellig længde, fokus og intensitet – så det eneste du skal gøre, er faktisk bare starte trykke start! Jeg fristes til at skrive… Just Do It ;D

Vi går forest – Men du skal være med!

HealthySkinnyBitch_Mobile-001De næste 4 uger vil vi gå all-in på træningen og du skal selvfølgelig være med. Du kan komme i gang allerede nu, ved at lave dit eget 4-uges træningsprogram på din NTC-appen, skrædderyet til dig og dine mål. Her kan du indstille tid, niveau og udstyr (eller mangel på samme). Dette er endnu en af de virkelige gode features i den nye version.

For at være med i vores konkurrence skal du blot signe up på Nikes hjemmeside HEROg så gælder det ellers bare om at få trænet en masse, og bruge de programmer som NTC app?en tilbyder – og ikke mindst joine vores hashtag på Instagram #NTCdk (og meget gerne tagge os @styrk.nu @healthyskinnybitchdk, så vi kan følge med).

Til slut sommer finder vi de 30 mest aktive mænd og kvinder på app?en og de sociale medier, der som nævnt vinder en plads til vores eksklusive VIP event d. 10 September, på en fed location, hvor vi vil tage jer igennem en super lækker Nike træning.

På vores blogs, Instagram- og Facebook profiler vil vi løbende dele en masse træningstips, guides til, hvad du skal gå efter når du køber nye trænings- og løbesko, sports bh?er og meget mere. Vi vil selvfølgelig selv gå all-in på at dele vores træning med jer, og vi håber sådan at I vil gøre det samme, så vi kan motiverer hinanden hele sommeren.? Konkurrencen slutter d. 22 juli og vi glæder os helt vildt til at følge jer!

Find os meget gerne på NTC app?en (Sara Jin Smidt & Toke Henriksen), så har vi mulighed for at følge hinanden endnu tættere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KMD Ironman 70.3 - Kronborg - dagen før dagen!