En kort, en lang... Løb hurtigere med intervaller

Bliv inspireret! Det gjorde jeg…

Quotefancy-5558-3840x2160

Det er selvfølgelig skønt og dejligt at bevæge sig og bruge kroppen. MEN det er også vigtigt at have hovedet med. Og personligt synes jeg, det er fedt at høre, hvad andre får ud af den træning, de nu en gang har valgt, og hvad den træning betyder for dem. imageEn af de bedste bøger, jeg har ‘læst’ i længere tid, er Haruki Murakami’s “Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe”. Og den handler netop om alle disse tanker.

?So the fact that I?m me and no one else is one of my greatest assets. Emotional hurt is the price a person has to pay in order to be independent.?

Når man bruger så meget tid på en hobby, som mange bruger på deres træning, kommer man givet vis til at gøre sig en masse tanker om den pågældende aktivitet – og hvad man egentligt for ud af al den tid. Hvorfor gør jeg dette? Hvad betyder det egentligt for mig?

Haruki Murakami er en fremragende (og prisvindende) forfatter. Personligt synes jeg, bogen er velskrevet, inspirerende og tankevækkende. Det er interessant at høre om hans oplevelser og alle de tanker, han havde gjort sig, om det ‘at løbe’ igennem et langt liv som distance løber.

Hvis du ikke er typen, der læser så meget, kan du gøre som mig… Jeg købte den på lydbog og hørte den på en ferie. Min eneste anke er dog, at jeg endte med at ligge i en solstol og få vildt meget lyst til at snøre skoene, komme ud i verden og løbe solen sort.

Murakamis bog er altså ikke en ‘nørdet’ træningsbog, men en masse gode historier og anekdoter fra et spændende og aktivt liv. Murakami er løber, men jeg er overbevist om, at du relatere til hans passion og tanker inden for alt muligt andet.

?Exerting yourself to the fullest within your individual limits: that’s the essence of running, and a metaphor for life?and for me, for writing as whole. I believe many runners would agree.?

Forhåbentligt vil du blive ligeså inspireret og fanget af Murakamis bog som jeg blev. For mig giver det mening – og det er på en måde meget befriende at høre om andre der deler nogle af de samme tanker som man selv går med. Så hermed er anbefalingen givet videre.

VH Toke – STYRK.NU

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kort, en lang... Løb hurtigere med intervaller