Min mening om: Kropsidealer og sundhed

Bedre sent end aldrig! Godt Nytår(skur)

img_0234.jpeg

Efter en god lang ferie i Australien i det meste december, er jeg hjemme igen og har samtidigt taget hul på nyt, og forhåbenligt spændende år. Hvis det ikke skulle vise sig at være spændende helt af sig selv – så kan jeg heldigvis sørge for det på egen hånd.

 

Man kan altid pakke et par løbesko til ferien! Det er en fed måde at opleve et nyt sted på 🙂


Nyt nyt nyt… Eller?

Tjaa, der kommer til at ske nogle nye ting – men også masser af det gamle, for som man siger; if it ain’t broke – don’t fix it. Der er mange der syntes at nytårsfortsæt og ‘en ny start’ osv. er fjollet og overvurderet. Personligt syntes jeg den sidste måned i året er et fint tidspunkt at gøre status og se frem på de næste 12 måneder. Du kan selvfølgelig lige såvel gøre det i Juli måned. Det giver jo det samme i sidste ende, men har man bare en lille snært af autisme, så er det meget fedt med første måned i året, første dag i ugen osv.

Små successer er sjovere end store fiaskoer

Hvis du i 2016 vil udvikle dig, lære nye ting, prøve nye udfordringer, ændrer nogle uheldige vaner eller lign., så er første skridt at tænke lidt over, hvad der er sket i 2015. Evaluér om du har de samme mål i det nye år, og HVIS det er tilfældet bør du skrive hvert enkelt mål ned, og vurderer hvorfor du ikke har nået det i 15. Hvis noget gik galt, så tænk over hvad og hvorfor og om det er noget du realistisk set magter at ændre. Generelt mener jeg, det er langt bedre at holde fokus på nogle færre og måske mindre ambitiøse mål, end at tæske sig selv igennem en masse målsætninger som i sidste ende ikke er realistiske fordi der lige er noget andet der er lidt vigtigere når det kom til stykket. Med andre ord; små succeser er sjovere end store fiaskoer. Dermed ikke sagt at du skal ‘fedtspille’ med dine ambitioner, men måske blot stræbe efter et vist omfang af selverkendelse.

Hvad jeg skal selv bruge 2016 til…

Jeg elsker mit arbejde som træner (personlig- og hold-) , så det vil jeg naturligvis fortsætte lidt med. Jeg har dog kun ret begrænset tid, så der er blevet skåret markant ned på timerne.

Årsagen til den begrænsede tid skyldes, at jeg starter på ny uddannelse som fysioterapeut. Ja… Jeg er måske lidt gammel til at gå i skole men – jeg elsker at lære nye ting. Og da det her er et område jeg alligevel kredser om i meget af min træning, så hvorfor ikke gå helt i dybden.

Sportsligt har jeg tænkt mig at dedikere mit år til Triathlon træning. Ironman 70.3 Kronborg (halv distancen) i maj er det første større mål. Derudover kommer et par halvmarathon og en hel marathon senere på året. Mit andet større mål er en fuld distance Ironman, gerne i KBH, men da den pt. er udsolgt er den ikke 100%. – Jeg regner dog med at kunne finde en afbudsbillet til den tid.

Af sammen grund vil der måske være en lille overvægt at løb, cykling osv. her på bloggen. Men bare rolig, hvis du ikke lige er til lange udmagrende ture, så kommer jeg selvfølgelig også til at poste meget forskelligt om styrketræning, genoptræning, mobilitet træningsfilosofi osv.

Godt Nytår ! Stay Tuned

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om: Kropsidealer og sundhed