Skrot Juicekurene - Hil skyrkongen

Nike Zoom Streak LT 2

image

Jeg fik mine fedtede fingre i disse små hurtige racersko fra Nike for nogle uger siden (takket være min søde kæreste). Jeg har et stykke tid søgt et par minimalistiske (læs; letvægtssko) til at supplere mit sko-sortiment. Man skal jo som bekendt aldrig gå ned på udstyr. ;D

om Zoom Streak

Zoom… Streak… Det lyder sgu hurtigt… og det er det også. Dette er en sko der er lavet til lidt kortere ture og konkurrence, primært på vej og bane. Det betyder naturligvis ikke at man ikke træne i den til hverdag og flere slags underlag, men man skal overveje at den mindre støtte og støddæmpning nok vil kunne mærkes – især på længere ture og/eller over længere tid. Tilgengæld er den super let – som den jo så også skal være. Personligt syntes jeg den griber rigtig godt fat om hele foden (jeg plejer at bruge 42,5 i Nike – som denne er, og den sidder perfekt). Skoen forholdsvis minimalistisk, og ret ‘luftig’ så hvis du vil bruge den ofte (udendørs) skal du nok regne med at skifte den ud forholdsvis hyppigt, da holdbarheden nok vil være tilsvarende lidt mindre.

Nike Zoom Streak LT2

Der er et fornuftigt mønster under skoen der gør den fint egnet til ture på landevejen og tildels hårdt grus. Designet er som de fleste af Nike’s sko ret upåklageligt – farverne er selvfølgelig en smagssag. Den model jeg har her er måske lidt i den hidsige ende af neon skalaen – uden dog at være helt over toppen. Den er jo beregnet til ræs – og så gør det måske ikke så meget at den også afspejler dette i farverne.

Anbefales til…

Det er ikke en begynder-sko, men det er en fed sko til de let øvede og mere rutinerede løbere, der gerne vil have lidt lettere gear på foden og mere direkte kontakt til underlaget.

Oplagt til ture mellem 5-15 km (alt efter niveau). Og naturligvis intervaller.

Jeg kommer nok primært til at bruge dem indendørs henover vinteren, og formentligt til nogle ‘upcoming’ løb i næste år (hvis de holder så længe).

Lidt data for nørderne

Vægt: ca. 160g – Hældrop: 4mm

Go’ tur!

KH – Styrk.Nu

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrot Juicekurene - Hil skyrkongen