Derfor er træning røvsygt !!!

Marks 3 måneders Challenge

image

For et par uger siden skrev Mark til mig. Han var gået lidt i stå, som det sker for os alle sammen en gang i mellem. Han var begyndt at træne før sommeren for at ændre sin krop i retning af en bedre fysik og tilhørende styrke. Han syntes han krop havde udviklet sig i en uheldig retning, og ville gerne rette op på dette før det tog overhånd. Han kom godt igang og fik grundlæggende godt styr på teknikken i de største og vigtigste øvelser. Men som det kan ske for os alle, gik han lidt i stå igen. Nu havde han så besluttet sig for at vende skuden for alvor. Mark har sat sig for at rykke sig så meget som fysisk muligt de næste tre måneder. Ift. både styrke og udseende.

Det er aldrig nemt! Især ikke når man gerne vil klare det hele på den halve tid. Selvom jeg normalt opfordrer til tålmodig med sådanne projekter så er der intet i vejen for at gå ‘all-in’ i en kortere periode, så længe man er bevidst om at der kommer en og tid på den anden side hvor man skal finde sig tilrette med en mere eller mindre normal hverdag.et kommer til at kræve en alvorlig, helhjertet indsats. Mark har som alle andre en travl hverdag, og for at kunne nå det før skole træner han kl. 6 om morgenen – for fuldt blus – 4 hverdage. Dertil kommer 2 ekstra trænings pas (fordelt når skemaet tillader det, i løbet af ugen).

METODEN

Vores fremgangsmåde er er enkel. Hård træning – så mange af ugens dage som muligt (kun med én eller to hviledage. Styrketræningen er bygget op omkring de store basis-øvelser, med lidt ekstra fokus på benene, som trænger til en ekstra hånd.

Kosten bliver justeret undevejs med ideelt

Jeg ser s

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er træning røvsygt !!!