Musik på farten: Sennheiser Adidas OCX 685i

Reebok Crossfit Sprint Trainer (forklædt som løbesko)

image

For lidt tid siden var jeg så heldig og få lov at vælge et par sko fra Reeboks temmelig store udvalg. Da jeg altid er på udgik efter gode træningssko faldt valget på denne model. Hovedsagligt baseret på udseendet selvfølgelig, da jeg skulle bestille over nettet.

LOOKS

Jeg faldt for denne model som alternativ til Reeboks ellers ret kendte og populære Crossfit Nano. Personligt kan jeg bedre lide det lidt smalle og ‘hurtige’ udseende på disse sammenlignet med f.eks. Nano modellen der minder noget mere om en opdateret Ekko-sko med en bred og rummelig forfod (Jeg har stadig dybtliggende traumer fra min opvækst med meget fornuftige forældre der absolut syntes at sko skulle være så store at man kunne vokse i dem… Helst flere år frem).

SKO-DESIGNER FOR EN DAG

Reebok har lanceret YourID for at følge med tendensen med at kunne skabe ens eget individuelle design på sine ynglingssko. I denne forbindelse fik jeg venligts muligheden for at erhverve mig nogle ganske nye sko, og ovenikøbet for afløb for eventuelle kreative aspirationer. Det er altid sjovt, men tager samtidigt en halv dag for mennesker som mig der helst ikke skal have for mange valgmuligheder. Desværre er det ikke en mulighed at få sendt skoene til EU endnu, men det er nok lige på trapperne. Så indtil videre må man alliere sig med en ven på den anden side af andedammen hvis man vil lave sine egne custom Reebok.

PERFORMANCE & FIT

Reebok’s træningssko er tilsyneladende bare lidt store i størrelserne, så jeg er helt nede i en 41,5 selvom om jeg normalt er en 42,5 (Nike) (US 9). Og selv med den størrelse virker den en anelse bred over min forfod, dog ikke noget alvorligt, og jeg har også en smal fod så det kan være en personlig ting. Jeg syntes også hælkappen er en lille smule lav, hvilket gør at jeg skal spænde den rigtig godt fast på foden hvis jeg laver lidt mere hektiske workouts.

Når overnævnte er sagt, og den ellers er spændt godt på foden. Så er det til gengæld en virkelig fed sko at træne i. Den har en meget flad relativ stiv sål hvilket giver en rigtig god og stabil ‘base’ for tungere løft og squats. Dertil har sålen et fornuftigt mønster og et super skridsikkert gummi der føles meget stabilt, holdbart og tillidsvækkende. Overdelen viser endnu ingen tegn på slitage overhovedet hvilket også er et stort plus. Gummiet på overdelen virker  holdbart og gør også skoen meget velegnet til f.eks. slynge(TRX) træning hvor man ofte har fødderne hængende i stropperne. Det kraftige gummi på overdelen gør den desværre lidt sværere for foden at ånde i, så husk at tage dem af ved ledighed så dine fødder kan få luft, især hvis du bruger dem over længere tid.

SPRINT og/eller TRAINER ?
Reebok CrossFit Sprint Trainer

Reebok CrossFit Sprint Trainer

Selvom skoen ligner lidt løbesko og hedder Sprint Trainer vil jeg helt klart anbefale den som sidstnævnte. Man kan jo løbe i alt – men det er bestemt ikke her skoen har sin sin force. Hvis man løber i den vil jeg nok foreslå kortere ture på forfoden (som Sprint retfærdigvis jo er). Den er derimod en rigtig god all-round trainer til Crossfit, HIIT, slynge-træning eller mere almindelig klassisk styrketræning. Som samtidig er ret cool-looking – ikke at forglemme. ;D

God træning // ST??RK.nu

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik på farten: Sennheiser Adidas OCX 685i