Løbesko: Adidas Adizero Adios Boost 2.0

Musik på farten: Sennheiser Adidas OCX 685i

image

Generelt om høretelefoner til træning

Jeg er svært afhængig af musik når jeg træner. Det er faktisk så galt at jeg har svært ved bevæge mig uden ‘min egen’ musik i ørene. Egentligt gælder det også på alle andre tidspunkter af dagen men det er en anden historie.

Når dette er sagt, har jeg altid været meget udfordret med finde de rigtigte høretelefoner. Hovedsagligt skyldes det at jeg har et lettere ødelagt øre, der gør det virkelig svært at ligge de traditionelle høre telefoner i øret. Så de bliver liggende – især når jeg løber eller træner højintensiv styrke træning.

Headbanger testen!

Derfor er mit primære kriterie at de skal blive i øret UANSET hvor meget jeg tér mig og headbanger i min træning. 2. Prioritet er lyden; jeg er en smule musik-snobbet og hader dårlig lyd. Jeg kan godt leve med at det ikke er High-end lyd i min træning, men den skal altså være til at leve med, når jeg ofte bruger dem adskillige timer om dagen. 3. Prioritet er vægten, ideelt vil jeg gerne glemme at jeg overhovedet har noget i ørene når jeg træner, og her bliver vægten afgørende. Lettere er bedre! Derudover skal de selvfølgelig være holdbare og prisen må selvfølgelig godt være fornuftig. Og nu til emnet i denne test.

Om Sennheiser Adidas OCX 685i

Jeg kan gøre det relativt kort og præcist ud fra mine ovennævnte kriterier.

1: De her sidder faktisk rigtig godt i øret (selv mit krøllede flap af et øre). De er smalle nok til at komme ind og overdelen der går over øret sørger for at de bliver godt og grundigt på plads. De følger 3 forskellige størrelser gummi-dutter med til forskellige størrelser på øre. Fornuftigt.

2: Lyden er næsten Sennheiser værdigt, måske lige en anelse på den skingre (diskante) side, men personligt vil jeg faktisk hellere have dét end det overdrevede ‘bass-boost’ man ofte bliver belemret med. Generelt er altså rigtig god, klar lyd over gennemsnittet.

3: Vægten er VIRKELIG god, dvs. rigtigt lette ift. at det er ‘clips’ der går rundt om øret.

Da jeg kun har haft dem i relativt kort tid så holdbarheden må tiden afsløre lidt mere om. Sidst, men ikke mindst; Prisen. Jeg gav 599,00 for mit eksemplar. De kan givet vis findes lidt billigere på nettet (jeg har dog ikke checket). Personligt syntes jeg det er en meget fair pris hvis de ellers viser sig at holde til mit rimeligt massive forbrug. Som ekstra lir er kan nævnes de ekstra gummi-dutter i forskellige størrelser, en clips til at klemme på trøjen der holder ledningen på plads, og en lille strategisk placeret remote der kan pause/play, og styrrer volumen.

Alt i alt *thumbs up* til dette samarbejde mellem Sennheiser og Adidas. ISÆR til den 1/1000 af befolkningen der har helt forkerte øre 😉

ROCK & ROLL

// STYRK.nu

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbesko: Adidas Adizero Adios Boost 2.0