Keep It Simple - enkel og effektiv styrketræning.

Løbesko: Adidas Adizero Adios Boost 2.0

IMG_1811.JPG

Og prisen for længeste navn til en løbesko ? går til?

Adidas Adizero Adios Boost 2.o ? og intet mindre.adidas-adizero-boost-2

For nogle måneder siden fik jeg fingre i disse lidt ?old-school? løbesko med det ekstremt lange navn. Det er en opdateret version af en Adidas’ klassikere. Jeg har for tiden flere forskellige løbesko jeg skifter imellem, og det tog mig derfor lidt tid før jeg fik spændt disse på fødderne og testet dem lidt in action. Men da jeg endelig fik det gjort opdagede jeg at, det skulle jeg ikke have ventet så længe med.

Det var en rigtig god oplevelse. Først og fremmest er jeg rigtig glad for at det lange snørestykke der betyder at jeg kan få dem til at sidde dejligt tæt og stramt helt nede fra forfoden og opefter. De er både lette, komfortable og luftige. Lidt overraskende for jeg syntes de så noget ?tungere? ud ved første øjekast, de er også en anelse tungere end andre sko beregnet til konkurrence ræs, men stadig en del lettere end gennemsnittet. De overrasker meget positivt. Sålen har en rigtig fornuftig stødabsorbering i den lidt faste/hårde ende af skalaen. Den kammer på ingen måde over i det ekstreme, som jeg personligt syntes er tilfældet med f.eks. den nye model Ultra Boost (som naturligvis også er udviklet til et lidt andet formål). Ultra Boost har jeg skrevet et par ord om lidt om tidligere her på bloggen. AAAB 2.0 skoen føles stabil og hurtig og sidder som nævnt rigtig godt på foden (i hvert fald på min fod som er en smule smallere en gennemsnittet). Sålens overflade (outsole) er et samarbejde med Continental (som nok er mest kendt fra dækindustrien). De har et fornuftigt mønster med et godt greb, så man kan bruge dem trygt på asfalt, jævne ‘pæne’ grusveje osv.

Personligt er jeg ret glad for denne klassiske grå farve, med lidt små hidsige neon-farve detaljer, der som et ekstra grafisk twist er omvendte på højre og venstre fod. Altid godt med lidt ballade på fodtøjet.

Alt i alt, en komfortabel lav-profil ræs sko til den lidt mere seriøse løber, der dog er stabil og stødabsorberende nok til længere distancer.

God tur // STYRK.NU

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keep It Simple - enkel og effektiv styrketræning.