First Look - Adidas Ultra Boost

Træn din tålmodighed

IMG_0004.JPG

Alle vil nå det hele – og helst på den halve tid… Vi har alle sammen utroligt travlt – og måske med rette. Livet er kort. I morgen ligger du måske krøllet sammen i en ucharmerende sygeseng gemt væk i et depotrum på Hvidovre hospital. Man ved det ikke – jeg håber det naturligvis ikke. Men det er selvfølgelig et rigtig godt incitament til at lette rumpetten og komme ud over stepperne. Hvad har det med træning at gøre? Spørger du måske…  Ret meget faktisk.

Jeg oplever det relativt ofte i mit virke som personlig træner. Samtalen kunne lyde nogenlunde sådan her; mig: “hvad er dine overordnede ønsker og mål?” Dig: Jeg kunne godt tænke mig at blive strammet lidt op, komme lidt bedre form, og også lige tabe et par kilo – ved nærmere eftertanke vil jeg egenligt også gerne løbe halv-marathon om 3 måneder – og måske en hel marathon sidst på året. For at være helt ærlig vil faktisk rigtig gerne have sixpack – ikke for vildt… Bare lige sådan lidt tydeligt markeret. Og så vil jeg altså også gerne være lidt stærkere, have en god fast røv og nogle flere muller på armene. Men det kunne også være fedt at kunne stå på hænder – og de der muscle-up, det kunne også være sejt at kunne – kan du lære mig det? (Du skal ikke føle ramt Adam?)”. Dette er bare lidt at det jeg hører – ikke altid det hele, men ofte en god kombination af ovenstående. Min første tanke er selvfølgelig; FEDT! – hvor skal vi starte?! ?  meeen realistisk set – bør vi nok lige slå koldt vand i blodet, klappe hesten og spise brød til…

Alt kan lade sig gøre! Jeg skal da gerne være den første til hylde ultra-optimisme! For nogle få kan det gå rigtig hurtigt og de kan få utrolige resultater på super godt tid – men for de fleste af os en det en laaang og sej kamp. Tænk på det som en krig der aldrig ender – ikke på en negativ “død og ødelæggelse” måde men en indre krig der kræver at du mander dig op og jævnligt kaster dig ud på nogle områder der kræver blod sved, tårer og en masse udholdenhed. Du kan også se det som et dejligt stort hus du skal bo i resten af livet – uanset om du vil det eller ej. Det vil forfalde med tiden hvis du ikke gør noget ved det. Men du kan også vælge at lægge noget tid og arbejde i at holde det ved lige eller endda bygge til og bygge om. Du kan bygge dit hus så stærkt og flot som du har lyst til. Men det kræver tid.. Og meget af det – for ingen andre kan bygge det for dig.

Min pointe! Er at det er godt med visioner og mål, men hold fokus på hvad det kræver nu, og på sigt! Husk at du aldrig bliver færdig… Du kommer aldrig helt i mål, for der vil altid være et nyt på den anden side af stregen – så træn din tålmodighed, og vedholdenhed. Det er de vigtigste egenskaber du kan (og vil) få brug for i din jagt på resultater.

At holde din krop ved lige og bygge den flot og stærk er meget lige som at holde et hus i god stand – det er et håndværk der skal læres, og et livslangt arbejde. Gør dig selv en tjesneste og lær dit “håndværk” og prøv at nyde de ting der nu en gang alligevel skal gøres. Og ja de skal gøres – i et eller andet omfang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Look - Adidas Ultra Boost