Forerunner 620 - Et (seriøst) godt løbeur fra Garmin

First Look – Adidas Ultra Boost

IMG_0625

De gode gamle tyskere fra ADIDAS har smidt en ny smart løbesko på markedet. Ultra Boost – Det lyder heftigt. De kalder det selv for den bedste løbesko EVER… – Gætter på de er pænt ligegalde med den danske jantelov. Fair nok – det er en lækker sko – meeeen The Greatest Ever er måske også lige at stramme den.

Jeg har haft dem ude på et på ture og er faktisk ret begejstret indtil videre. Der mange gode ting ved denne Ultra Boost sko. De er forholdsvis lette (ca. 310 gram for denne str. 42), skoen er meget fjedrene, næsten på grænsen til hoppebold, og så har de en komfortabel elastisk “flettet” overdel foden nemt kan ånde i. Jeg laver en et lidt mere grundigt anmeldelse når jeg har tæsket nogle flere kilometer i disse sorte hoppebolde. Jeg er overbevist om at Adidas Ultra Boost bliver et stensikket sommerhit – og garanteret ikke kun på løbestierne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forerunner 620 - Et (seriøst) godt løbeur fra Garmin