Overtræning - hvad er det?

Saucony Zealot ISO – first look

Saucony - logo

Jeg fik for nyligt fingre i disse yderste hurtigt udseende løbesko fra Saucony.

Selvom jeg har bøvlet lidt med en forvredet ankel i den seneste periode har jeg alligevel haft mulighed for at skrue de nye neonfarver på fødderne og taget dem ud på et par ture.

UdseendeZealot ISO 

Farverne er mildt sagt ‘friske’ – så du kan ikke rigtig tillade dig at lunte i et adstadigt tempo med de her bad boys på fødderne. Det ville være lidt som at køre en sløv snøvlende søndags tur… I en Bugatti! xD Personligt har jeg det ret fint med de lettere hysteriske neon farver, men det er selvfølgelig en smagssag.

Pasform

Saucony kalder det selv for deres overdel for ISOFIT, og jeg syntes faktisk skoen sidder rigtig fornuftigt og tæt på min fod (jeg passer godt i str. 42 – bruger ellers 42,5 i Nike hvis du er vandt til de størrelser). Jeg er ret vild med at princippet med at pløsen er ‘syet sammen’ med resten af overdelen så skoen føles som en ‘stor’ sok, uden noget der er noget der ligger og ‘roder’ rundt på overdelen.

Sålen

Sålen er lidt speciel på denne sko, og kræver givet vis en lille smule tilvænning. Den er en smule rundet der gør at man ligesom ruller over foden. Da jeg lige havde vænnet mig til formen og sålen (som de i øvrigt kalder power grid+) syntes jeg faktisk det føltes meget godt.

Overall

Der er mange gode ting ved skoen her og indtil videre er jeg ret glad og godt tilfreds med disse orange lyn fra Saucony. Der er en god støddæmpning i sålen og vægten er alligevel relativ lav (ca. 235 g). Jeg vil se frem til at tilbagelægge en hel del flere hurtige kilometer i dem fremover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overtræning - hvad er det?