Kosttilskud & supplementering - Vigtigt for din krop eller spild af dine penge?

Mine Mixtapes – Dine Workouts

IMG_8948-0.PNG

Jeg har altid været en musiknørd – af karat. Jeg var typen der komponerede utallige kassettebånd med mine ynglingsnumre optaget direkte fra Radioen. Jeg sad altid parat min fingeren på recordknappen på min dobbelt-kassette, postkasse-røde, Sharp ghettoblaster for at fange de fedeste nye tracks til mine mixtapes. Medierne har godt nok ændret sig ‘lidt’ siden, men min passion for et godt mix er den samme. Når jeg selv træner kan musikken gøre HELE forskellen. Det er faktisk så galt, at jeg hellere ville undvære mine sko end min iPod/iPhone. 

Der helt sikkert andre end mig der også har det på samme måde med træning og musik. Derfor tænker jeg at jeg vil dele min hemmelige fetich med jer. Efterhånden vil mine lister fremover være at finde på Spotify – med fokus på forskellige genre og tider. ?

Den første liste er en god time med den tuuunge ende af hip hop’en. Det her får mig bare til at kaste håndtegn i den lokale gym og gå med et passende gangsta-limp fra vægtstangen til håndvægtene! 😀

http://open.spotify.com/user/1131190031/playlist/171Z5z2uv02gb8bwiSeLiT

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kosttilskud & supplementering - Vigtigt for din krop eller spild af dine penge?